<

Італійці збирають підписи, щоб заборонити російському телеведучому Соловйову в’їзд до країни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 15.10.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Петиція із закликом не дозволити одіозному російському телеведучому Володимиру Соловйову отримати дозвіл на проживання в Італії та заборонити в’їзд до країн Євросоюзу вже набрала більше 80 тисяч підписів підтримки із 150 тисяч, необхідних для її подальшого розгляду.

Петиція із закликом «Італійці! Не дозволяйте російським «геббельсам» отримати італійське громадянство!» спрямована до уваги органу місцевої влади італійської провінції Комо, де Соловйов має нерухомість, – повідомляє Укрінформ.

«Ми закликаємо італійський народ відреагувати на той факт, що один з «героїв» режиму Путіна має намір отримати італійське громадянство. Ця людина своєю агресивною риторикою змусила багатьох молодих людей приєднатися до лав приватних військових армій та вести війну в таких країнах, як Україна і Сирія. Багато з цих людей втратили життя і забрали життя інших. Його заяви сповнені ксенофобії та екстремізму, і залишаються безкарними через близькість до диктаторського режиму Путіна. На гроші, отримані від пропаганди, він придбав дві вілли біля озера Комо і хоче там оселитися», – йдеться у петиції.

Автор також звернув увагу італійців, що Соловйов прагне оселитися в демократичній країні, саме тоді, коли веде пропаганду на телебаченні проти демократичних цінностей, проти цінностей Євросоюзу.

У петиції також нагадується, що багато одіозних прибічників кремлівського режиму шукають можливості отримати дозвіл на проживання за кордоном з метою забезпечення «запасного плацдарму» у західних країнах.

Відтак, переконаний автор петиції, Соловйова та інших російських пропагандистів необхідно включити до «списку Магнітського» і заборонити в’їзд до ЄС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер