<

“Інтер” виступив проти української мови в ефірі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 18.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 10

Керівники телеканалу “Інтер” заявляють, що закон про українську мову в телевізійному просторі сприятиме лише занепаду українського телебачення.

Про це “Інтер Медія Груп” повідомляє на офіційному сайті телеканалу.

“Ми також категорично проти цього закону, який практично забороняє використання в телевізійному ефірі України будь-яких мов, окрім української. І питання не у відношенні до мови – української або російської. Питання щодо прав людини. Цей закон порушить права мільйонів громадян України, для яких російська мова є рідною. А також він порушить права інших носіїв регіональних мов, яких, крім російської, в Україні 17. Крім того, цей закон вносить розкол у суспільство, нагнітає і без того напружену ситуацію. Ми сподіваємося, що депутати не приймуть закон у другому читанні. Крім усього іншого, цей закон не сприяє розвитку українського телебачення. Навпаки, він завдасть серйозної шкоди”, – йдеться у повідомленні.

Також вони наголошують, що російська мова – одна зі світових.




коментарів: 10
          • він не мав часу шукати – дивився раша-тв, але зараз точно знайде

          • я взагалі телевізор не дивлюсь ,якщо чесно і з дому його викинув залишив комп для нету. і що цікавить відкрив глянув , а промивання мізок через зомбі ящик дістало

  1. Залишилось тількі признати що у нас нема своєї мови, нема України і циганами по світу розійтись :).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа