<

Інстаграм тестує функцію, яка дозволяє публікувати фото і відео з комп’ютера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:39 | 28.06.2021 / Новини / /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

Розробники фейсбук тестують можливість розміщувати фотографії та відео в інстаграмі зі своїх комп’ютерів – користувачі не могли цього робити більш як десять років.

Про це повідомила представниця фейсбук Крістін Пай, пише Громадське з посиланням на Bloomberg.

«Ми знаємо, що багато людей заходять в Instagram зі своїх комп’ютерів. Щоб поліпшити цей досвід, ми зараз тестуємо можливість створювати публікації для стрічки в Instagram через настільний браузер», — розповіла вона.

Одним із перших таку функцію побачив консультант із соціальних мереж Метт Наварра, який показав це на скріншотах. На них видно, що користувачі можуть вибирати співвідношення сторін зображення, застосовувати вбудовані фільтри й використовувати основні параметри редагування в браузері.

«Я підозрюю, що рішення Instagram додати публікацію через настільний комп’ютер є частиною набагато масштабнішого плану розвитку платформи», — сказав Наварра, пояснивши, що Instagram зараз розробляє більше інструментів, щоб заманити користувачів із соцмереж конкурентів, таких як TikTok та YouTube.

Навіщо треба така функція?

Заснована у 2010 році соціальна мережа Instagram довго не надавала можливості створити вебверсію свого продукту, оскільки раніше користувачі просто постили фотографії свого життя за допомогою телефона.

Зараз же більша частина людей, які розміщують публікації в Instagram, є професіоналами чи впливовими людьми, які публікують добре відредаговані чи створені зображення та відео за певним графіком.

Консультант із соціальних мереж Метт Наварра зазначив, що більшість людей зараз використовують сторонні інструменти для завантаження вмісту в Instagram через робочий стіл, і «будуть дуже раді», якщо Instagram дасть змогу їм повноцінно працювати з комп’ютера.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок