<

Інспектор Ляля на 6-му мікрорайоні в Нововолинську знайшла небезпечні вибоїни, які негайно треба усунути

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 29.02.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Інспектор Ляля побувала в Нововолинську на дорозі, що на 6-му мікрорайоні, поруч з місцем, де стоянка маршрутних таксі. Вибоїни – більші за зріст Лялі.

Нагадуємо, в сидячому положенні вона заввишки 6 сантиметрів, тому і служить своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді ями на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Інспектор Ляля помітила дві небезпечні вибоїни на даній ділянці дороги.

Окрім того, як виявилося згодом, на це місце її кликали і мешканці Нововолинська:

“Інспектор Ляля, запрошуємо вас на 5-6 мікрн, кінцева зупинка і дорога на райони, ті самі ями, що кожного року латає той самий колектив за сприянням міської влади. Я думаю, якщо навіть фото минулорічні порівняти то 100% ті самі”.

Як бачимо, ями настільки глибокі, що вищі, ніж зріст Лялі. Тут – жвавий рух, аже дорога, через вулицю Некрасова, веде в місто.

Інспектор сподівається, що відповідальні за дороги в місті особи приведуть асфальтне покриття на цій ділянці в належний стан.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер