<

Індивідуальні санкції ЄС подовжить на півроку – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 7.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Індивідуальні санкції проти причетних до конфлікту на Донбасі українців і росіян подовжать без обговорення 10 березня.

Санкції ЄС проти громадян Росії і України, причетних до конфлікту на Донбасі, будуть формально подовжені 10 березня без обговорення, повідомляє РІА Новости з посиланням на джерела в ЄС.

“Рішення буде формально схвалене в четвер. Питання буде внесене в список питань “А” (що приймаються без обговорення) на засіданні Ради з питань внутрішніх справ і питань юстиції. Три людини були вилучені зі списку, оскільки їх вже немає серед живих”, – сказало дипломатичне джерело в ЄС.

За даними від джерела, санкції будуть подовжені до 15 вересня. Дипломатичне джерело також повідомило про те, що комітет постпредів ЄС схвалить подовження санкцій в середу вранці також без обговорення. Нормативний документ вже був узгоджений робочою групою.

Інше європейське джерело підтвердило цю інформацію. “Число осіб, які залишаться в списку: 146 фізичних осіб і 37 юросіб. Дата – 15 вересня”, – заявило джерело.

Зазначимо, що, окрім індивідуальних санкцій, ЄС ввів секторальні обмежувальні заходи проти РФ, які будуть діяти до 31 липня 2016 року, а також санкції проти Криму, термін дії яких збігає 23 червня 2016 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок