<

Ілон Маск запропонував розіслати по світу апарати штучного дихання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:46 | 2.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Американський бізнесмен та інноватор Ілон Маск готовий безкоштовно розіслати в лікарні світу апарати штучної вентиляції легенів для порятунку тих, у кого важка форма перебігу хвороби COVID-19.

Про це заявив у твітері Ілон Маск, – інформує Українська Правда.

Засновник компанії “SpaceX” і керівник “Tesla” зазначив, що у його компаній є апарати штучної вентиляції легень, схвалені американським Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (Food and Drug Administration, FDA), – і вони готові розіслати їх по світу.

Кількість апаратів Маск у пості не уточнив.

“У нас є додаткові схвалені FDA апарати. Доставимо в лікарні по всьому світу в регіони доставки Тесла. Пристрої і доставка – безкоштовно.

Єдина вимога – щоб обладнання надійшло до пацієнтів негайно, а не зберігалося на складі. Будь ласка, дайте знати мені чи Tesla”, – повідомив Ілон Маск.

Маск передав 1255 замовлених у Китаї апаратів “штучного дихання” лікарням Лос-Анджелеса, а також заявив, що його заводи могли б виробляти такі апарати самі.




коментарів: 5
  1. керівник “Tesla” зазначив, що у його компаній є апарати штучної вентиляції легень”
    Совпадєніє ? Не думаю, ))

    • 100% раніше був проінформованй про вірус,і вакцину собі нормальну вколов,а не таку як ВОЗ в Африку і Україну відправляють

    • перед виборами депутати свої листівки теж безкоштовно роздають.. тим більше він не роздає а тільки говорить… буде чи ні – а всі запам’ятають

  2. але ж і тупізнв. За такі заводи, обладнання і гроші які в нього є, за одну добу можна настроїти випуск, це не є щось вельми складне. Бачу не маєте уяви як працює американський бізнес

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер