<

Ігоря Гузя не пустили до Білорусі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 25.04.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Народного депутата Ігоря Гузя не пустили до Білорусі, щоб відвідати родини добровольців, яких переслідує влада.

Про це депутат написав на сторінці у Facebook.

“Лукашенко знову не пустив мене до Білорусі! Цього разу за поданням “компетентних органів” путінської Росії. Їхав з помічниками до Мінська аби взяти участь в акції “Чорнобильський шлях”. Окрім того планувалися зустрічі з працівниками Посольства України, представниками української діаспори та опозиційних сил. Також домовився про зустріч з батьками окремих білоруських добровольців, що воюють за Україну на Донбасі. Нещодавно в квартирах де проживають родичі хлопців пройшли обшуки. Конче необхідно було їх підтримати”, – повідомив Гузь

“Спинили на пропускному пункті “Махро” прикордонники, далі підтягнулися працівники КДБ. Те що я заступник голови комітету у закордонних справ українського парламенту та член української делегації в ПАРЄ не подіяло.

Продовжую бути особливло небезпечним політиком для Лукашенка та певно вже і Путіна. Провели обшук автомобіля, а в паспорт поставили відмітку “в’їзд заборонено”. Аргументували, що це вимога Російської Федерації. Нагадую наш президент, екс-міністр МЗС Петро Порошенко вже рік не може призначити Посла України в Білорусі. Така домовленість? Щоб Кремль не дразнити?”, – додав народний депутат.

Відео 112-го каналу




коментарів: 5
  1. Бацька Лука не господар в себе в хаті, що питає москаляку – кого можна пускаць, а каго пускаць нє можна.
    Позорисько для диктатора, що 22 роки при кермі Білораши.

  2. Він їхав зустрітись з батьками добровольців з білоруських батальонів, а дзвінком з Росії хтось перешкодив, не пустив.
    От і демократія, справедливість та порядок.
    А ще кажуть проякусь там рівність і братерство.
    Жах!

  3. Батька Лукашенко усе робить правильно! Нема чого Гузю носа сувати в справи іншої держави!

    • Ага, і дуже правильно було питати в Путіна дозволу пускати чи не пускати Гузя.
      Це так по-чоловічому!

  4. Був нещодавно у рідні, у Бресті. Так місцеве “хахляцтво”, якого там 90% косить під “сердульшого брата”. Мовляв, ви “наймолодший брательник” то і підкоряйтесь нам і “старшому” – рассейському. Жах. І це вони обсолютно і всерйоз. Зазомбовані та обдурені, майже всі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер