<

Ігор Гузь звітує про депутатську роботу за 2016 рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:30 | 27.02.2017 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України Ігор Гузь звітує перед громадою про роботу в окрузі та парламенті за 2016 рік. Ігоря Гузя обрано депутатом у 2014-му водномандатному окрузі №19 (міста Володимир-Волинський та Нововолинськ, а також Володимир-Волинський, Іваничівський та Любомльський райони).

Він працює заступником голови комітету Верховної Ради у закордонних справах та  є заступником члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи. За рік депутатської діяльності провів робочі зустрічі з Послами Німеччини, Австрії, Литви, Польщі, Словенії та Угорщини. У складі парламентської делегації працював у Латвії та Естонії.

У 2016-му Ігорю Гузю вдалося «вибити» в округ майже 20 млн грн на соціально-економічний розвиток територій. 7 мільйонів з цієї субвенції спрямували на програму з встановлення дитячих та спортивних майданчиків у містах та селах округу. А це – майже 70 сучасних ігрових платформ. Також за державні гроші ремонтувалися заклади медицини, освіти та культури, закуплялися меблі, комп’ютерне обладнання, музичні інструменти. У значній кількості шкіл та дитсадках встановили нові енергозберігаючі вікна та облаштували санітарні кімнати. Також освітлювалися вулиці сіл.

Крім цих коштів, за його сприяння держава виділила на ремонт вуличних доріг для міста Любомль – понад 6 млн грн та для Володимира-Волинського – понад 5 млн грн.

Депутат посприяв, аби 18 освітніх закладів округу отримали комп’ютерні класи, придбані в рамках програми Міністерства освіти і науки.

Волинський нардеп за рік підготував та зареєстрував 31 законопроект, а також  надіслав 879 депутатських запитів та звернень.

Упродовж року Ігор Гузь разом з помічниками охопив прийомами громадян кожне село та місто округу, а це – 211 населених пунктів.  Також він разом з командою провів 170 зустрічей з виборцями під час звітів, днів сіл та міст.

Під час засідань Верховної Ради озвучено 70 депутатських запитів, що стосувалися проблематики жителів округу.  З трибуни парламенту зафіксовано  – 37 виступів, а з місця – 35.

Ігор Гузь провів 110 брифінгів у парламенті та 11 прес-конференцій для ЗМІ. Він був гостем 120-ти ефірів у програмах центральних та регіональних каналів.

Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» у рамках 2-х етапів конкурсу «Крок назустріч» підтримав 11 найцікавіших мінігрантів активних громад. Також фонд спільно з місцевою владою відкрили туристичні родзинки «Я♥Любомль», Я♥Володимир-Волинський», «Я♥Іваничі». Фонд започаткував стипендії студентам вищих навчальних закладів регіону Прибужжя за кращі креативні роботи з розвитку своїх територій, а також підтримує низку інших цікавих проектів.

За результатами моніторингів авторитетних організацій, Ігоря Гузя визнано головним спікером серед волинських нардепів у парламенті (ОПОРА), першим у рейтингу депутатів-реформаторів (IMORE) та рейтингу нардепів з активного голосування серед парламентарів Волині за економічні закони. Також 3-й – у рейтингу 105-ти депутатів за показниками законодавчої роботи і активності в окрузі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа