<

Ігор Гузь знову балотуватиметься у нардепи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 30.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарів 8

Народний депутат Ігор Гузь буде повторно балотуватися у народні депутати від мажоритарного округу №19.

Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому у фейсбук.

“Мені не соромно ні за свої дії, ні за дії своєї команди, ні за те, що нам вдалося зробити за ці 5 років. Я відвідав всі 211 населених пунктів округу, щоб дізнатися про проблеми і вирішувати їх. Я провів більше 1500 зустрічей в трудових колективах, в селах, селищах, дворах багатоквартирних будинків. На них були присутні більше 30 тисяч виборців. Ми щиро та відверто спілкувалися із вами”, – заявив нардеп.




коментарів: 8
    • Дитячі майданчики для дітей, допомога по школам ,сільським садочкам і.т.д. Мед.пункти. Розкажіть про діло наших міських депутатів???? Багато зробили????

    • Дитячі майданчики , школи, мед.пункти дороги і т.д. Скажи що робить наша міська влада???

  1. Звичайно,тема нормальна чому не балотуватись,читав в агітгазеті побудує новий спорткомплекс в Володимирі)))старий до толку краще довели б..

  2. Там так добре в Верховній Раді.На букву “з”- чудово,як в раю. Парасюк підкидуючи куртячок,коли давав інтервью Д.Щасливій,казав: “а хто нехоче туди”.От і Гузь тоже хоче.Тепер мабудь від парті”Слуга народу”.Про моральні принципи нетреба нічого казати,це як система координат,дивлячись до чого її прив’язувати.І як кажуть в народі “треба ж і підлататися”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок