<

Нардеп Ігор Гузь до Голови НКРЕКП: забирайтеся назад в «Roshen» до бісової матері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 12.04.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Через високі тарифи на гарячу і холодну воду, опалення, газ та електрику люди загнані в глухий кут.

Від імені усіх своїх виборців (виборчий округ №19) народний депутат України Ігор Гузь висловив обурення щодо непопулярних рішень, які приймають у профільній нацкомісії, що регулює сферу енергетики та комунальних послуг. Нардеп поставив запитання, які турбують жителів його округу до Голови Національної комісії, яка регулює сферу енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитра Вовка після того, як парламент заслухав звіт НКРЕКП за 2016 рік.

«У мене в окрузі 208 сіл і 150 тисяч виборців. Люди ламають ноги, тому що ви придумали встановити «нічні» тарифи на електроенергію з 24-ї до 6-ї ранку!» – наголосив нардеп. «За 25 років люди провели газопроводи за свої гроші, а ви їх зараз заставляєте за конфорку 100 гривень платити! Совість є у вас?» – додав Ігор Гузь та порадив, що перед такими рішеннями треба спілкуватися з людьми і чути їхню думку.

До слова, за інформацією ЗМІ, Дмитро Вовк раніше працював менеджером кондитерської корпорації «Рошен».

Народний депутат запропонував главі НКРЕКП: «Повертайтеся назад в «Рошен» до бісової матері! Там вам буде спокійно, добре і солодко. Не займайтеся дурницями на вашій посаді. Ганьба вам!» – резюмував Ігор Гузь.




коментарів: 2
  1. ну а шо -це дуже послідовно – спочатку зробити дефіцит вугілля, а потім обурюватись підвищенням тарифів !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа