<

Ігор Гузь: “Я дисциплінований депутат, не пропустив жодного засідання у Верховній Раді”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 30.01.2015 / Володимир, Новини /
Перегляди
2
/ коментарів 12

Прес-конференція нардепа Ігоря Гузя традиційно пройшла у затишному приміщенні ресторану “Маяк”, що у Володимирі-Волинському. Закриття шахт №1 та №9, дофінансування шахти №10, призначення голів райдержадміністрацій, “бюджетна епопея” та багато інших тем обговорювалися депутатом із представниками регіональних ЗМІ, підприємцями Володимира-Волинського та активістами громади.

На початку прес-конференції пан Гузь ще раз торкнувся бюджетної теми, навколо якої було чимало спекуляцій як із боку опозиціонерів, так і представників певних регіональних ЗМІ. “Так, я голосував “за” державний бюджет у тій редакції, яку запропонував Арсеній Яценюк. Таке було бачення фракції, до якої я належу. Окрім того, я вважаю, що держава, в якій іде військовий конфлікт не може існувати без основного фінансового документа. Наші хлопці, які стоять під кулями, не отримали б самих необхідних речей, якби нардепи не проголосували за держбюджет. Гірше від прийняття такого рішення не стало, це точно”.

Питання закриття шахти №1 та шахти №9 – це питання часу. Ігор Володимирович сказав, що єдине,чого прагне добитися від уряду – це поступовість та прозорість процесу та працевлаштування гірників, які, однозначно, усім складом не зможуть отримати робочі місця на шахті №10. Ще пан Гузь висловив надію на те, що певні інвестори вкладуть кошти у завершення нововолинського довгобуду.

Народний депутат починає законотворчу діяльність. На допомогу собі він обрав 10 юристів, а також планує створити робочу групу із простих педагогів, медиків, представників бізнесу, фермерів, які допомагатимуть йому розуміти глобальні проблеми виборчого округу та вносити життєві пропозиції у законодавство України. Основні моменти, які в першу чергу потребують редагування – це відновлення території пріорітетного розвитку у Нововолинську, нові санкції у боротьбі із незаконною торгівлею алкоголем та лобіювання спрощеного перетину кордону для прикордонних районів Волинської області.

“В деяких ЗМІ пішли чутки про те, що я отримав грошову компенсацію за оренду житла у місті Києві. Хочу повідомити моїм виборцям, що ні жодної копійки на руки я не отримав. Держава перераховує плату за мій одномісний номер просто в готель “Київ”. Якщо ж наша фракція вирішить відмовитися від компенсації – я буду винаймати квартиру у столиці власним коштом”, – розповів пан Гузь.

Зараз нардеп переймається ситуацією із матеріальним забезпеченням 14 бригади. “Ми збираємо необхідні воякам речі – бойлери, теплий одяг та взуття та я особисто наступного тижня відвезу ці речі у Луганську область. У неділю планую відвідати полігон у Рівненські області, де проходять навчання вояки із Волині. Є відомості про те, що там не дуже добре харчують та не достатньо добре навчають наших мобілізованих. Перевіримо, якщо це правда – буду писати депутатський запит на ім’я міністра оборони.

Про голів райдержадміністрацій, які на даний момент відсутні у ряді районів області, пан Гузь зазначив, що не розуміє такий менеджерський хід Президента, але думає, що найближчим часом це питання буде закрите. Володимир-Волинську РДА швидше за все очолить пан Юзифович. Хоча, коментувати персони кандидатів Ігор Володимирович не хоче. Це прерогатива очільника держави, а працювати депутат буде з усіма.

Інші важливі моменти Ігор Гузь висвітлить сьогодні у студі “БУГу” під час прямого ефіру.




коментарів: 12
  1. В ресторані прес-конференція – це знущання з простих виборців, особливо з селян, які по таких фешенебельних ресторанах не ходять. Ні Мельник, ні Олійник, ні Діброва такого не робили. Гузю до Євгена Мельника, як корові до балерини. Мельник – інтелігент, а Гузь – задріпаний полішук, який вибрався у світ і думає, що вхопив Бога за бороду.

  2. Багато путнього сказав? Ви хоч вдумалися в те, що він сказав?
    ““Так, я голосував “за” державний бюджет у тій редакції, яку запропонував Арсеній Яценюк. Таке було бачення фракції, до якої я належу.” – тобто власної думки, яка має виходити з інтересів виборців у нього немає. Фракція сказала – Гузь зробив. А як скажуть “забити” на шахтарів – так і зробить. Про що свідчать наступні слова: “Питання закриття шахти №1 та шахти №9 – це питання часу.” – тобто шахти закриють попри те, що досвідчені гірники стверджують, що вугілля в них ще є.
    “Народний депутат починає законотворчу діяльність.” – а де він був два місяці? Школяру, який не робить домашнє завдання вчителі ставлять двійки. А що поставити депутату, який не займається законотворчою діяльністю?
    Одним словом: Я Гузь – накраду і с*бусь! Ось це мало писатися на бігмордах, а не Ігор прийде – порядок наведе.

  3. Люся, не треба біситися) Результат Свободи показав ставлення виборців до вашої партії як і до вашого кандидата Мельника. Його разом з вами послали на три літери,таке життя)

  4. Де таке бачено щоб по забігаловках робити прес-конференції? Люди в шоці! Ви хоч читайте про себе і робіть висновки

  5. І чому ви шановні видаляєте коментарі? Якщо ви чесні і відкриті демократичні журналісти чи форумісти то будь-ласка читайте про себе всю правду і давайте це робити іншим. [spam]

  6. Шановні захисники ГУзя я за Зінкевича голосувала на цих виборах, на попередніх за Мельника. Обидва наші місцеві, а не заїджі і тимчасові. Крім того, я вважаю, що він нічого для шахтарів не зробить, а разом з Сапогом доведуть шахти до закриття. Життя, і вас таких філософів мудрагелів влупить мордою об стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер