<

Ігор Гузь виступив на 42 сесії міської ради Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:06 | 11.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

“Словесним блудом” назвала активістка, член Громадської ради Інна Селіванова виступ депутата України Ігоря Гузя. Ігор Володимирович потрапив під арт-обстріл депутатського корпусу та громадськості з приводу  важкої економічної ситуації в державі, неякісних ліків, газу, розбавленого азотом, а також опинився винним у тому, що Міністерство оборони не охоче віддає на баланс комунальної власності землі та нерухомість, яка руйнується та пустує.

Ігор Гузь повідомив про старт роботи депутатської приймальні у приміщенні райради, про кількість і тематику звернень громадян, а також коротко прозвітував про виконану роботу в окрузі.

“Скажу відверто, Володимиру-Волинському я приділяв уваги менше, ніж Нововолинську. Там просто назріла глобальна проблема із шахтами. Але, мої помічники, керівник приймальні постійно тримають руку на пульсі подій у вашому місті. Я можу окреслити ті питання, що зараз тримаю на контролі – це надання статусу державного історико-культурному заповіднику “Древній Володимир”, добудова будинку для 14 бригади, а також підніму питання перед Міністерством оборони про передачу певних об’єктів та земель на баланс громади”, – каже Ігор Гузь.

На закиди щодо курсу долара, вартості бензину, ціни на комунальні послуги, зокрема газ та інші непопулярних кроки уряду, депутат сказав: “Влада отримує по шиї” від людей. Просто бути в опозиції зараз, а ось взяти на себе відповідальність на усі події в країні – крок, на якій зважаться далеко не всі. Опозиція має на сьогодні сформуватися нова – із новими, конструктивними пропозиціями, які насправді змінять життя на краще”.

Гаряче у сесійній залі стало тоді, коли присутнім дозволили задавати питання народному обранцю. Про перебіг розмови депутата та громадськості міста, пропонуємо переглянути відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер