<

Ігор Гузь відповів на запитання щодо ситуації з коронавірусом та розповів, чому не бачить необхідності у введенні надзвичайного стану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 23.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь на офіційній сторінці у соцмережі звернувся до жителів округу № 19, усіх волинян, українців, відповівши на запитання, котрі йому масово пишуть в мережах, щодо ситуації з коронавірусом в Україні

Нардеп відзначив, що в області створений штаб, який координує усю ситуацію. Обласна рада вже виділила 60 мільйонів гривень. Кошти ці зняті майже з усіх капітальних видатків. Аналогічно зробила і Луцька міська рада, залучивши ще майже 60 мільйонів. Плюс 20 мільйонів виділив Фонд «Тільки разом». Про це йдеться у відеозверненні Ігоря Гузя на офіційній сторінці нардепа у фейсбуці.

“Минулого тижня ми оперативно зібрали інформацію щодо потреб медзакладів Любомля, Володимира, Нововолинська, Іванич. Є таблиця потреб – від масок, антисептиків, захисних костюмів до облаштування всього потрібного для «швидких» і не тільки. Кошти акумулюються і координуються обласною лікарнею. Ми підключаємо всі можливі зв’язки щодо закупівлі, бо тут непроста ситуація. І в міру можливого, коли будуть зроблені закупівлі, надходження будемо розвозити у регіони. Але не приховуємо, що пріоритет – на обласні заклади, бо вони візьмуть на себе основний удар. Я цю ситуацію намагаюся тримати на контролі. В області контактуємо з депутатами-волинянами.

Закликаю усіх волинян, українців сидіти вдома, не порушувати карантин, особливо це стосується людей поважного віку. Не ризикуйте своїм здоров’ям! Шукайте собі заняття, але не комунікуйте із зовнішнім світом без крайньої потреби”, – сказав Гузь.

Народний обранець висловив свою думку щодо необхідності введення надзвичайного стану в країні.

“Щодо проведення засідання Верховної Ради з питання введення в країні надзвичайного стану – сьогодні в уряду є достатньо важелів, щоб втілювати задумане. Не бачу сенсу вводити надзвичайний стан, бо інструменти, які потрібні, є в президента і в уряду: від зупинки громадського транспорту до введення блокпостів. Я противник цього засідання”, – сказав нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер