<

Ігор Гузь відповів на питання про політику, роботу в парламенті, обіцянки Уряду та чого чекати українцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 12.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Чи буде в Україні Єдина Помісна Церква, де взяти медиків у сільській місцевості, про життя в малих селах та розвиток Прибужжя; про виїзд української молоді за кордон та «ворота» в Євросоюз, про майбутні президентські вибори та прогресивних людей, бюджет країни на 2019 рік, повернення Україною кредитів МВФ?

Відповіді на усі ці та інші запитання від Ігоря Гузя – в ефірі ТРК «Аверс» 10 жовтня.

В ефір телеканалу додзвонилися кілька мешканців Володимира-Волинського та навколишніх ОТГ.

Зокрема директорка Селецької школи, Зимнівської ОТГ, Віра Мазур, подякувала народному депутатові за те, що крім звіту в їхньому селі, почув прохання педагогів та допоміг облаштувати комп’ютерний клас та дитячий майданчик.

Ще одна жителька Володимира-Волинського, пані Ольга поцікавилася у політика, які він бачить перспективи для розвитку міста. Ігор Гузь повідомив, що він і його команда зараз роблять ставку на розвиток спортивної інфраструктури для дітей і молоді. Та для прикладу навів проведені роботи з реконструкції басейну в ЗОШ №5 та спортивний майданчик в ЗОШ № 3.

Додав народний обранець, що для Володимира-Волинським є досить вигідне географічне розташування та можна залучати чимало іноземних інвестицій. Детальніше в сюжеті телеканалу:




один коментар
  1. пошта, пошта… хай не буде пошти, головне шоб окупантів не було… хоча, МВФ-окупанти хай будуть, аби не маскалі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер