<

Ігор Гузь у прямому ефірі на Facebook розповів про найактуальніші проблеми округу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:00 | 18.09.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 6

17-го вересня Народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі на Facebook розповів про найактуальніші проблеми округу.

Народний депутат Ігор Гузь спілкувався із виборцями у новому форматі. Завдяки технології онлайн-ефірів Facebook депутат розповів про роботу парламенту.

Це вже другий прямий ефір на фейсбуці Ігоря Гузя, перший раз нардеп вів трансляцію 2-го вересня.




коментарів: 6
  1. Ігоре Володимировичу, ваш зірковий час спливає. І без спроб приборкати корупцію у Нововолинську4 та в інших місцях, будуть марними і спроби вдруге потрапити до ВРУ. Це дилема. Знаєте, зрілому чоловікові, майданівцю, що носив на нозі браслет, перебуваючи під домашнім арештом і прямо причетний до зміщення “дєточки”, – батька волинської мафії покійного вже голови ВОДА Б.Клімчука, не годиться стояти поруч зі стародавніми комуністами і “ГБістами” та робити вигляд,що нічого не відбувається. Де це не було б. Люди Вас не розуміють.

    • Пане Анатолю, це ваш час спливає, але не зірковий час нардепа Гузя, в якого, завдяки його активній депутатський діяльності на окрузі- є потужний і реальний шанс знову отримати мандат довіри від волинян і на наступних виборах! Також, вам Анатолю, не треба за усіх людей розписуватися, розуміють чи не розуміють. За себе, одинака, розписуйтеся!

  2. Офіційно.
    Анатолію Бідзюрі.
    Вас вже ніхто не сприймає всерйоз. Ідіть в ліс.
    Вася.

  3. 2010 рік – Анатоль скільки на виборах до міської ради взяв голосів? Нагадати?

  4. Анатоль написав, що час нардепа Гузя спливає, а ось про час який сливає у мера Сапожнікова, той самий Анатоль писав у газетах (інтернету у нас тоді не було), ще 20 років тому. І що, Анатолю, сплив час Сапожнікова?

    • Сплив. І вже дуже давно. Тільки завдяки “козловості” та відсутності патріотизму мешканців, комуна у Нововолинську продовжується. Проте, сміється по-справжньому, завжди останній. Не журіться “Тут був Вася”, “Західняче” і “госте”, що у мене грошей нема – дасть Бог і у вас не буде. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок