<

Ігор Гузь розповів про два роки роботи в ефірі «Нової Волині»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 9.11.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За два роки з ініціативи народного депутата в округ надійшло понад 40 мільйонів гривень на нагальні проблеми округу.

Зокрема, на соціально-економічний розвиток – упродовж 2015/2016 рр – 22,2 мільйони. У цьому році в регіоні Прибужжя постане понад 80 дитячих та спортивних майданчиків. Гроші спрямовують на ремонт дитсадків, шкіл, лікарень, закладів культури, освітлення вулиць. Принцип розподілу коштів такий, що майже кожен населений пункт отримує частину субвенції. Ігор Гузь сподівається, що цьогоріч вдасться відстояти ще 3 мільйони.

«Мені соромно за владу і міністерство оборони, які перенесли завершення 44-ьох квартирного будинку для військових на наступний рік. Хоча кошти за моєї пропозиції на будівництво були виділені ще в цьому році – 7, 7 мільйонів гривень», – зауважив він.

«В усьому цивілізованому світі депутат – це законотворець, перш за все, і так має бути. Але у нас депутат має бути і законотворцем і дбати про все. І про лобіювання грошей для округу, і реагувати на те, що дорогу «по-свинськи» роблять у Володимирі. Я змушений реагувати і брати за «шкибарки» депутата облради Романа Микитюка. Я шукав можливості аби відстояти у держбюджеті перед урядом 6 мільйонів гривень на ремонт вулиці Ковельської. А підрядник, вигравши тендер, халатно поставився до роботи», – наголосив Ігор Гузь.

За ці два роки до громадських приймалень депутата звернулося понад 2 тисячі громадян. Ігор Гузь провів понад 200 зустрічей з виборцями. Разом з командою охопив прийомами громадян найменше село округу, а це – 208. Команда нардепа підтримує кожну сільську чи селищну раду під час святкування днів сіл у відродженні національних традицій.

Розповів депутат і про співпрацю з головою облради Ігорем Палицею, про міжнародну співпрацю, про підтримку бійців та про роботу Фонду «Прибужжя», створеного після виборів уже.

Через ЗМІ Ігор Гузь доносить до людей свою позицію, своє бачення розвитку країни. Вперше, за багато років, волинський політик Ігор Гузь – є активним учасником телепрограм на центральних телеканалах. На сьогодні він взяв участь у 105-ти прямих ефірах.

«Я хочу сумлінно виконувати ту роботу, яку мені доручили мої виборців. Я ходжу на роботу як кожен лікар, вчитель чи шахтар. І не пропустив жодного пленарного засідання», – каже Ігор Гузь.

Хоча публічний звіт народного депутата Ігоря Гузя відбувся нещодавно у Володимирі-Волинському, він продовжує звітувати про діяльність двох років у парламенті та окрузі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок