<

Ігор Гузь разом з командою прийомами громадян охопили кожне село округу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:23 | 28.08.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У рамках Конференції на тему: “Можливості українського парламенту для розвитку поліських територій”, народний депутат Ігор Гузь прозвітував перед присутніми про свою роботу в окрузі та діяльність у Раді.

Ігор Гузь відзначив, що для нього особисто для всієї команди було принципово тримати контакт з людьми і охопити прийомами громадян всі населені пункти в окрузі. Щоб виконати цю обіцянку, до 24 серпня цього року депутат та його помічники провели прийом виборців у кожному селі округу, а таких – 208. За час діяльності до нардепа звернулося понад 2 тисячі людей.

“Реагуємо на кожне звернення. Якщо не можемо людині допомогти, то так і кажемо”, – зауважив він.

Уже більше року працює Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”, створений після виборів. Діяльність Фонду допомагає втілювати різні соціальні ініціативи. Так, у рамках уже двох етапів конкурсу “Крок назустріч”, уже підтримано 12 цікавих проектів активних громад.
Народний депутат наголосив, що він намагається тісно комунікувати з громадою округу, постійно звітує про свою діяльність, як у трудових колективах, так і під час медіа-заходів,і через газети, а також – регіональні та центральні телеканали.

Громадські приймальні нардепа Ігоря Гузя працюють у Києві, Луцьку, Володимирі-Волинському, Іваничах, Любомлі та Нововолинську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер