<

Ігор Гузь провів продуктивну зустріч у Вашингтоні з людьми котрі думають про Україну і готові їй допомагати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 17.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У США відбулася продуктивна зустріч у Вашингтоні з людьми котрі думають про Україну і готові їй допомагати та Волинського нардепа Ігора Гузя.

“Judy Shelton – економічний радник Дональда Трампа, яка 10 січня цього року стала керівником однієї з найпотужніших американських організацій National Endowment for Democracy.

David J. Kramer – колишній заступник Державного секретаря з європейських та євразійських справ, відповідальний за Росію, Україну, Молдову і Білорусь. На даний момент директор з прав людини та громадянських свобод The McCain Institute.

William B. Taylor, Jr. – посол США в Україні з 2006 по 2009 рік.

В принципі основний акцент розмов вівся щодо майбутньої політики Адміністрації Трампа по відношенню до України і тут є позитивні сигнали. Республіканці та демократи фактично виступають єдиним фронтом вимагаючи не скасовуати санкції з Росії. Для цього навіть реєструють в Конгресі спільний законопроект.

Як я і сподівався, “яструби” республіканського табору поступово роблять свою справу і не дають ситуації вийти з під контролю. Фактично основний кістяк Адміністрації Трампа займає “правильну” позицію. Останні твіти Трампа, щодо Криму та Росії тому яскраве підтвердження.”, – повідомляє нардеп на сторінці у фейсбук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер