<

Ігор Гузь про «п’яту» колону в Україні: партію ОПЗЖ треба заборонити рішенням суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 19.02.2021 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарів 7

Ігор Гузь під час ефіру на телеканалі «1+1» у програмі «Право на владу» 18-го лютого висловив думку, щодо необхідності заборони партії ОПЗЖ через суд.

«Прихлопнути» проросійські медіа в Україні – виявляється легко. І це зробив президент Зеленський, якого звинувачували, що він проросійський політик. Нардеп переконаний, треба йти далі: фінансову основу проросійських політсил прикрити й для цього є всі інструменти, а партію ОПЗЖ заборонити рішенням суду, – йдеться на його сторінці у фейсбуці.

«Кремль всі ці 30 років укріпляв в Україні «п’яту» колону. І якщо будемо на цю тему дискутувати – ми ніколи не побудуємо країни, за яку віддали свої життя «Небесна сотня» на Майдані. З моєї суб’єктивної точки зору, це навіть не повинно дискутуватися: «п’яту» колону треба «прихлопнути»!”, – впевнений парламентар.

Ігор Гузь звернувся до присутнього під час ефіру Юрія Луценка і нагадав, що у попередньому скликанні саме він був керівником найбільшої фракції у парламенті. І наприкінці каденції президента Порошенка, на жаль, на запитання людей, чому винні у розстрілах на Майдані не сидять – вони цієї відповіді не отримали:

«Ваша сьогодні аргументація, що депутати щось там не проголосували. Так депутатська більшість була наша з вами і ви були керівником найбільшої фракції БПП. І Народний фронт, і Радикальна партія, і Батьківщина і Самопоміч могли підтримувати ті чи інші закони. Коли сьогодні Олександр Турчинов говорить, що дуже важко було під’єднати тероризм під закриття каналів – та дуже легко це було зробити. У 2018 році парламент звернувся до РНБО і президента, щоб закрили антиукраїнські канали. Але він цим не скористався. Чому? Бо не було підстав, як зараз сказав Порошенко в інтерв’ю. Та це смішно. Причина у тому, що ляси точили на Банковій з Медведчуком. Про це всі знають і це факт. Тому що намагалися домовлятися. А Зеленський, хоч я не є його апологетом, при всіх його мінусах, абсолютно неочікувано, зі своїми аргументами, можливо й політичними дивідендами, але він це зробив. І я визнаю, що це дуже серйозний крок», – зазначив Ігор Гузь.

Також політик зауважив:

«Чому в Криму і на Донбасі була така ситуація? Тому що ми десятками років, ми – центральна влада, на превеликий жаль, не працювали з цими мільйонами людей. Ми не робили їх патріотами, не переконували їх, не знаходили правильних меседжів. І зараз вже покоління тих, хто сформувалися за часів Радянського Союзу, мабуть, їх неможливо взагалі переконати. Але є молодь і її треба переконувати.

З юності ми з Андрієм Білецьким займаємося патріотичним вихованням. Хіба хтось колись допомагав нам з цими таборами, заходами, з фестивалем «Бандерштат»?! Ми сьогодні повинні зрозуміти, як нам переконати цих людей, які голосують за проросійські політсили. І партія ОПЗЖ, яка в середині держави бореться проти України, – її треба заборонити рішенням суду».




коментарів: 7
  1. а де хто вважае, шо прихлопнути треба тих, хто зробив колонію пиндосії…хоча з цим можна трохи почекати..

      • шо, піндосія обіцяе повернути економіку на 4 місце в европі ? тоді я “за” двома руками ! хай почнуть з ремонту побудованих окупантами доріг.. ну чи хоча б аес підлатають..поки ще можна…

  2. В кожного собаки є хазяїн, котру він посилає ганятися за зайцем, собака висунувши язик ганяється. наздоганяє і приносить хазяїну, той відповідно забирає все, а кісточки собаці.
    Ну й відповіднє собака гавкає на всіх, хто проти сім’ї і друзів хазяїна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа