<

Ігор Гузь – Гройсману та Насірову: коли врегулюють проблеми на митницях?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 16.11.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та до керівника Державної фіскальної служби України Романа Насірова із закликом врегулювати нарешті проблеми, що існують на митних переходах в Україні. Усі окремі питання він окреслив під час виступу із трибуни у парламенті.

“Звернувся до Прем’єр-міністра України Volodymyr Groysman та очільника ДФС Роман Насіров, щодо стуації на митних переходах “Ягодин” та “Устилуг”.

1. Хабарництво розквітає з новою силою. За проїзд поза чергою беруть вже не тільки по 500 грн., але й по 700 грн. і навіть 1000 грн. А черги створюють штучно…

2. Ніхто так і не рухає тему з переобладнанням та ремонтом митного посту “Устилуг”. Європейські гроші закопали, а інших не виділяють. Якщо ЄС надасть безвізовий режим то на кордоні буде реальний “колапс”.

3. Врегулювання питання перебування в Україні автомобілів на іноземній реєстрації. Ініціатива має надійти від ДФС, потрібно створити робочу групу і винести в зал узгоджений законопроект який підтримає більшість депутатів.”, – написав нардеп на своїй сторінці у фейсбук.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер