<

Ігор Гузь бореться із комуністичними пережитками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 13.01.2016 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

21 травня вступили у дію декомунізаційні закони. Втілення їх у життя від того часу означає, що Україна нарешті безповоротно пориває з болючим радянським тоталітарним минулим.

Народний депутат України Ігор Гузь під час робочої поїздки у селище Іваничі помітив на приміщенні відділення «Укрпошти» використання радянської символіки, – повідомила прес-служба нардепа. 

Парламентар надіслав депутатське звернення директору Волинської дирекції УДППЗ “Укрпошти” Олегу Гавришківу із проханням демонтувати символіку часів СРСР, а саме серп та молот.

У зверненні народний депутат Ігор Гузь зазначив:

«Відповідно до ст. 4 Закону України «Про засудження комуністичного та націоналістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» публічне використання символіки комуністичного тоталітарного режиму на всій території України заборонено.»

_shchodo_ivanichivskoyi_filiyi_ukrposhti




коментарів: 5
    • Ось тому й низькі пенсії та зарплати, що “совок” не тільки на “Укрпоштах” та інших державних будівлях, а й у головах людей. Самі винні.

  1. гість, а як саме має народний депутат боротися із завищеними цінами та низькими пенсіями? він може прийняти якесь рішення ( як і інші депутати), і запропонувати певні зміни в законодавстві.
    ОДИН депутат не може вирішити таку глобальну всеукраїнську проблему, це питання усіх нардепів..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа