<

Ігор Чубайс у прямому ефірі НТВ вигукнув “Слава Україні!”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:57 | 6.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Брат Анатолія Чубайса – Ігор – на політичному ток-шоу назвав опонентів “дебілами”.

Російський філософ і соціолог Ігор Чубайс, старший брат політика Анатолія Чубайса, на політичному ток-шоу російського телеканалу НТВ крикнув “Слава Україні!”, повідомляє Сегодня.

На передачі “Місце зустрічі” тривало обговорення заборони фільму “Іронія долі, або З легким паром!”. Присутній в студії Ігор Чубайс заявив що “Іронія долі” – це “абсолютно антирадянський фільм”, оскільки Рязанов показав, що “на тлі тотальної стандартизації” людина залишається “абсолютно вільною”.

“Ви зміст не зрозуміли! Кого ви вчите, дебіли!”, – заявив Чубайс.

https://youtu.be/Gjw4w6TXr8U

Після того, як Чубайса запитали, за що ж тоді київська влада заборонила цю “антирадянську” стрічку, він, відповів, “тому що Рязанов обійшов цензуру, як і всі справжні російські письменники і автори”. Обурені гості почали кричати, щоб “божевільного” вивели зі студії. Тоді, втративши самовладання, Чубайс вигукнув “Слава Україні!”.

Крім того, Ігор Борисович заявив, що в Україні демократичні вибори, і він радить агресивній публіці подивитися фільм “Вокзал на двох”, де, за його словами, людина зі свободи біжить назад до в’язниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок