<

Ігор Гузь став співавтором законопроєкту про заборону УПЦ МП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:31 | 23.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
681
/ коментарі 2

Народний депутат Ігор Гузь став співавтором законопроекту про заборону діяльності УПЦ МП. Документом передбачається повна заборона релігійних організацій та установ, які входять до складу чи визнають у будь-якій формі підлеглість у канонічних, організаційних, інших питаннях російській православній церкві (РПЦ).

Законопроект має на меті запобігти загрозам національній безпеці України, – йдеться на сторінці парламентаря у фейсбуці.

У ЗМІ сьогодні активно шириться інформація про перевірки правоохоронцями храмів УПЦ МП. Є непоодинокі випадки, коли священники цих храмів стоять на боці окупантів, допомагають їм, діляться даними про позиції ЗСУ і поширюють російську пропаганду серед прихожан.

На думку парламентаря, ця церква в нашій країні – це інструмент в руках ворога. російських храмів не може бути на території вільної, незалежної країни, яка веде визвольну війну з російським агресором!

Він сподівається, що колеги-депутати підтримають законопроект про заборону УПЦ МП в нашій державі.

Нагадаємо, у травні народний депутат Ігор Гузь запустив загальноукраїнську ініціативу “Єднаймося”, спрямовану на інформаційну та консультативну допомогу парафіянам у переході до Православної Церкви України.

Читайте також:

Поки українці боронять свою землю від російських окупантів: у селі Сусваль Оваднівської громади збудували новий храм УПЦ МП




коментарів: 2
  1. Все правильно,бояк може в воюючій державі існувати церква,яка підтримує ворога ,а саме страшне це її недільні школи ,які готовлять фанатів кацапського міра.

  2. Вісім років війна з кацапами ,а в нас до сьогодні існує ФСБешна помийка ,яка себе називає церквою ,що диво ,фанатів цих сатаністів не меншає .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок