<

Ігор Гузь рекомендує громадам брати участь у міжнародному проєкті «PROSTO»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 24.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
304
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Гузь рекомендує громадам брати участь у міжнародному проєкті «PROSTO», який покликаний поліпшити надання адміністративних послуг.

Впродовж двох років (з 15-го жовтня 2021-го року по 15-те жовтня 2023-го року) в Україні реалізовуватиметься проєкт міжнародної технічної допомоги з покращення якості надання адміністративних послуг, який фінансує Уряд Швеції через агентство міжнародного розвитку Sida, повідомляє нардеп на своїй сторінці в фейсбуці.

Керівник програм з підтримки реформ, другий секретар Посольства Швеції в Україні Сусанна Делланс з колегами детально представили проєкт зацікавленим членам Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Основним завданням проєкту є покращення спроможності органів місцевого самоврядування в наданні якісних та доступних адміністративних послуг населенню.

Особливий акцент приділений підтримці громад у створенні та модернізації ЦНАП, налагодженні діалогу між жителями та керівництвом громад, запровадженні механізмів контролю і підзвітності місцевої влади.

Пріорітет участі у проєкті віддається громадам, у яких немає ЦНАП і які хочуть поліпшити надання адміністративних і публічних послуг своїм мешканцям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця