<

Під Одесою масштабна ДТП: через ожеледицю та туман зіткнулися понад 10 автомобілів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 22.12.2018 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

21 грудня на автодорозі Київ-Одеса, протяжністю 20 км, через ожеледицю і туман, сталося п’ять ДТП. За попередніми даними, внаслідок аварій постраждала одна людина, яка звернулася за медичною допомогою.

На затяжному спуску біля села Знам’янка Іванівського району, у зв’язку зі складними погодними умовами (туман, ожеледиця), сталося зіткнення між вантажівкою і автомобілем «Таврія». Внаслідок зіткнення постраждало троє осіб, які були госпіталізовані. Один з них – пасажир «Таврії» – у тяжкому стані, повідомляє Нацполіція Одеської області.

Зазначається, що, намагаючись уникнути зіткнення із зазначеними двома автомобілями, у кювет з’їхав автобус сполученням «Одеса-Київ», у салоні якого перебувало 24 пасажири. Одна з пасажирок отримала незначні тілесні ушкодження. Їй було надано медичну допомогу прямо на місці події. На місце події прибув резервний автобус перевізника для подальшого транспортування пасажирів до Києва.

Крім того, учасниками ДТП стали ще кілька автомобілів, які дістали механічні пошкодження. «За попередніми даними, внаслідок аварій постраждала одна людина, яка звернулася за медичною допомогою. Загиблих немає», – повідомили в Нацполіції.

На місці події працювали поліцейські, працівники ДСНС і облавтодору, які забезпечували відведення транспорту і відновлення руху на вказаній ділянці дороги. Обставини дорожньо-транспортної події з’ясовуються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця