<

Яка основна проблема в підготовці Волині до зими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:01 | 3.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
zima_24

Єдине невирішене питанням у процесі підготовки до осінньо-зимового періоду – це підготовку доріг.

Про це йшлося сьогодні, 2 жовтня під час відеоселекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України-Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимира Гройсмана з питань підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014/15 року, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Як повідомив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, вчора відбулося засідання антикризового енергетичного штабу. Єдиним невирішеним питанням у процесі підготовки до осінньо-зимового періоду він назвав питання готовності доріг, яке є організаційним. Так, існують проблеми по розрахунках з управлінням автомобільних доріг та облавтодорами. Якщо ці проблеми вирішать, тоді, з його слів, питання підготовки до зими в області буде зняте.

До слова, раніше ми повідомляли про те, що прокуратура області розпочала кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати службовими особами ДП «Волинський облавтодор».

Своєю чергою, перший заступник голови Укравтодору Євгеній Барах повідомив, що питання заборгованості продовжує вирішуватися із Міністерством фінансів та казначейською службою, і у тижневі строки воно буде вирішене.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа