<

Як на Волині готуються до виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 20.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Нововолинську та у селищі Жовтневому тримає підготовка до позачергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 26 жовтня.

За словами начальника організаційного відділу міськвиконкому Євгенії Семенюк, у  Нововолинську та  Жовтневому первинно утворили двадцять  звичайних виборчих дільниць на постійній основі  (071105-071124) та одна спеціальна на постійній основі (071125), – повідомляє прес-служба Нововолинської міської ради.

25 вересня 2014 року згідно з розпорядженням міського голови  утворилася робоча група виконавчого комітету міської ради зі сприяння дільничним виборчим комісіям у реалізації їх повноважень щодо проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Відділом ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Нововолинської міської ради проводиться щоденна робота стосовно уточнення списків виборців, складені та передані попередні списки виборців дільничним виборчим комісіям, а також виготовлені та передані комісіям іменні запрошення виборцям.

Вирішується питання забезпечення необхідним майном дільничних виборчих комісій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа