<

І на фронті буде Великдень: воїнам 14 бригади везуть гостинці на передову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 14.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
726
/ Коментарі відсутні

Воїнам 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого напередодні Великодня відвезуть паски.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці бригади.

“Страсний тиждень – надскладний для капелана на передовій: щоденні сповіді воїнів, що виходять з бою, потребують душпастирської опіки, дружньої розради, батьківського підбадьорення. І укріплені у вірі й Божому заступництві повертаються на поле бою”, – йдеться у дописі.

А ще отець Ігор, як добрий батько, розвозить у всі без виключення підрозділи князівської бригади великодні паски, аби кожен воїн на передовій відчув свято Воскресіння Христового.

“У кожній пасці, яку я відвезу в підрозділ, і яку споживатимуть наші воїни на Великдень – любов і турбота українців. У ці передвеликодні дні і в свято Воскресіння Христового, я впевнений, увесь український народ – з думками і з молитвою за наших бійців.

А всі ми, ті, хто відзначатиме Великдень на фронті, далеко від своїх родин, знаємо: як Ісус Христос своїм воскресінням переміг смерть, так Україна руками своїх захисників переможе зло і свого одвічного ворога!

Паски, які розвозить наш отець Ігор, крашанки та інші смаколики він у неділю вдосвіта, у світле свято Воскресіння Христового разом із воїнами нашої Князівської бригади урочисто освятить – і в нас на фронті буде Великдень!” – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер