<

Ґвалтував 13-річного похресника та знімав на відео: волинянина взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:56 | 25.05.2020 / Новини / /
Перегляди
7
/ коментарі 3

28-річний мешканець Волинської області, користуючись безпорадним станом 13-річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини та знімав цей процес на відео. Створений за участі дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті.

Про це інформує пресслужба прокуратури Києва.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони з зображеннями порнографічного характеру за участі неповнолітньої дитини. 

Також в ході досудового розслідування встановлено, що потерпілий є похресником підозрюваного.

Волинянину повідомлено про підозру у вчиненні систематичного сексуального насильства над малолітнім хлопчиком та створенню порнографічної продукції за його участі з метою отримання грошових коштів.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 КК України. За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 4 чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб. 

Слідчі та процесуальні дії тривають. Встановлюється інші особи, які причетні до вчинення цих злочинів. Санкція статей передбачає покарання від 10 до 12 років позбавлення волі.




коментарів: 3
  1. В тюрмі вже чекають таких пі..рів ,там з нього скоренько кукуріку зроблять ,а краще було б на кіл падло посадити .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок