<

Гузь щойно послав Демчишина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:52 | 6.02.2015 / Новини, Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарів 9

Народний депутат України, обранець від 19 округа Ігор Гузь під час пленарного засідання у Верховній Раді запропонував Міністру енергетики та вугільної промисловості Володимиру Демчишину піти у відставку. Такий різкий крок у сторону керівника міненергетики депутат пояснив тим, що бездіяльність чиновників вбиває вугільну промисловість Волині.  

09.02.2015 у Нововолинську відбудеться прийом виборців народним депутатом Ігорем Гузем. Окрім того,завтра, зі слів пана Демчишина, пройде ряд робочих нарад, зокрема і на шахті №10 “Нововолинська”.

Ігор Володимирович перед виїздом на Волинь поцікавився у пана Демчишина, що зроблено для вугільної галузі його міністерством за останній час, чому ще досі не підписаний “Меморандум про врегулювання проблемних питань вугільної галузі”, про який “БУГ” писав раніше.

“Я завтра виїжджаю на округ і відверто скажу, не знаю, що говорити своїм виборцям про майбутнє Нововолинських шахт. Якщо міністерство, яке Ви очолюєте не має виважених, конкретних пропозицій щодо долі шахти №10 та супутніх проблем- прошу подайте у відставку. А ні – то я буду реєструвати такий проект”, – сказав у своєму виступі Ігор Володимирович.

На свій захист Володимир Демчишин розповів наступне:”Від вчора на шахті №10 працюють технічні спеціалісти в посиленому режимі для підготовки цієї наради. Ми вважаємо, що шахту №10 “Нововолинська” можна запустити за 6 місяців. Проекти по іншим шахтам також розроблені за дорученням прем’єра.  Меморандум між профспілками, депутатами, представниками міністерства, державними підприємствами, які добувають вугілля, підготовлений і вже частиною учасників підписаний. Я вважаю, що пророблена за ці сім днів робота – а це Програма формування розвитку вугільної промисловості, з детальними пропрацюваннями по всім 35 шахтам, із залученням Мінсоцу, Мінфіну і Мінекономіки. Мені здається, що робота проведена досить потужна робота. Планую сьогодні на засідання Уряду сьогодні внести Меморандум та Програму розвитку шахт і затвердити їх Урядом.

Отож, завтра Нововолинськ очікує навалу депутатсько-міністерського корпусу із, сподіваємось, готовими рішеннями по проблемі місцевих шахт. Запланований приїзд самого міністра енергетики та вугільної промисловості пана Демчишина, який планує побувати практично на усіх державних підприємствах та шахтах міста. Відбудуться зустрічі із керівництвом Волинської області, головою ОДА та керівниками органів місцевого самоврядування.




коментарів: 9
  1. Сон рябої кобили, цебто – корупціонера і ставленика Президента, Демчишина. Давно пора на спокій. Десь у приватній компанії.

  2. Не видання, а паркан. Заголовок не відповідає матеріалу, буремні фантазії редактора не вписуються у журналістські принципи. Заголовок створений спеціально для Гуся. Ну, загалом, хто на що здатен.

  3. “Я не знаю, що сказати своїм виборцям” – Гузь вперше не знає, що нап***іти своїм виборцям

  4. Люди,якби не ініціативна група ніхтоб нічого не робив,а Демчишин непричому його підставляють.А решта очільників піаряться.

  5. якби не ініціативна група ніхтоб нічого не робив,а Демчишин непричому його підставляють.А решта очільників піаряться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер