<

Гузь, Парасюк та Насалик в ефірі ток-шоу “Право на владу” говорили про шахти, блокаду та військовий стан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 10.02.2017 / Новини / , , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Нардеп Ігор Гузь, Володимир Парасюк та міністр енергетики Ігор Насалик в студії ток-шоу “Право на владу” говорили про шахти, блокаду та військовий стан.

Гузь: В Україні необхідно вводити воєнний стан

Нардеп Ігор Гузь впевнений, що українська влада має зайняти більш жорстку позицію щодо терористичних республік. Зокрема, оголосити воєнний стан та припинити будь-які торгові зносини з «ЛДНР».

Шахтарі на окупованих землях не знають, що їм платить Україна – Парасюк

Нардеп Володимир Парасюк, який особистою присутністю підтримує блокаду залізниці на Сході каже, що масштаби корупції на вугіллі на Сході України приголомшливі, причому з обох боків лінії розмежування.

Ми не торгуємо з окупантами, ми обмінюємось товарами – Насалик

Міністр енергетики України Ігор Насалик запевнив, що грошових розрахунків з окупованим Сходом Україна не веде. Тільки бартерний обмін.

Учасник блокади: хлопців обурило те, що Укрзалізниця обслуговує ОРДЛО за наші податки

Куратор батальйону «Кривбас», який бере участь у залізничній блокаді на Сході, запевнив, що це крок вимушений. Оскільки процес обміну полоненими не рухається, натомість рух товарів з окупованими землями не припиняється.

Більшість глядачів «Право на владу» вважають, що на Донбасі триває війна з окупантами

Під час політичного ток-шоу «Право на владу» у глядачів запитали, що відбувається на Донбасі. 55% вважають, що триває війна з окупантами, ще 34% – що відбувається ефективний контроль з Росії.
В АТО вірять лише 11% опитаних.




один коментар
  1. Ну шо сказати… Було задумано “взути” Насалика. Але Гузь і Парасюк – красави. І Мосійчук була зла і конкретна, а не як в інтерв”ю з Саакашвілі, де той її слиною забризкав і закрив їй рота.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок