<

Гурти KAZKA та Freedom-jazz офіційно відмовились від участі в «Євробаченні-2019»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 27.02.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Слідом за Гуртом Freedom jazz, який відмовився на пропозицію НСТУ представити Україну на “Євробаченні-2019”, так само вчинив і гурт KAZKA. Відтак на пісенному конкурсі Євробачення-2019 може взагалі не бути представника від України.

27 лютого на офіційній сторінці колективу з’явився коментар, у якому йдеться, що гурт хотів би представити нашу країну на міжнародній арені, проте їм “не потрібна перемога будь-якою” ціною, – передає ТСН.

“Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на “Євробаченні”. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія — об’єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо 2019 року на “Євробачення”. У той же час ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові. Ми готові представити Україну на конкурсi в наступному році, якщо нас оберуть. А поки ми рухаємося далі і чекаємо всіх вас на наших концертах всiм свiтом”, – йдеться у повідомленні.

https://www.instagram.com/p/BuYQ2DsBN5Y/?utm_source=ig_web_copy_link

Зазначимо, що напередодні 26 лютого гурт Freedom Jazz, який зайняв друге місце на національному відборі на музичний конкурс “Євробачення-2019”, заявив, що теж відмовляється від участі у ньому.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці гурту у Фейсбуці.

“Тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019”, – написали учасниці гурту.

Вони подякували своїм прихильникам за “підтримку, любов, хвилювання і за те, що весь час були з нами”.

Учасниці гурту повідомили, що ведуть перемовини про контракт із європейським промоутером на концертні тури на найближчий час.

Нагадаємо, що що за результатами національного відбору на “Євробачення-2019” перемогу здобула співачка MARUV – за неї найбільше балів віддали члени журі та проголосували глядачі. Проте вже після тріумфу виконавиця мала підписати договір з НСТУ. Але після довгих перемовин з НСТУ згоди сторонам дійти не вдалося. Тож MARUV відмовилась від участі у “Євробаченні-2019”.

Після цього у Суспільному мовленні заявили, що обиратимуть представника України з-поміж усіх фіналістів національного відбору.




коментарів: 4
  1. План мокшан провалився))) на євробаченні від України не покажуть голі сраки… Ну а ті що слідом відмовились це їхня справа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер