<

Гурт з луцькою пропискою «Був’є» презентував новий кліп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:23 | 12.02.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Український гурт з луцькою пропискою «Був’є» презентував сьогодні відео на пісню «Я біжу», яка входить до дебютного альбому «12 пісень, якими Був’є сповіщає про своє існування».

«В головній ролі кліпу знявся «бегущий банкир», Ironman, бізнесмен, віце-президент Федерації триатлону України, спортсмен, коуч, тренер Андрій Оністрат», – розповідає гурт на своїх сторінках у соцмережах. Також у кліпі знялись учасники гурту Сашко ПоложинськийВадим ЗахарченкоВалентин Миронюк та В’ячеслав Короткий, – повідомляє Таблоїд Волині.

«Коли я почув пісню, то засоромився, було відчуття, що «великий Положинський» написав її про мене. Але з’ясувалось, що він її створив, ще за рік, до нашого близького знайомства. Тож це – доля… Все доля і все невипадково! Ця пісня мене мотивує, додає віри в свої сили, змушує бігти далі… Сподіваюсь, кліп усіх надихне бігти до своєї мети, навіть тоді, коли дуже важко», – каже Андрій Оністрат.

Режисери відео – Сашко Положинський та Артем Григорян. Оператор – Сергей Познанський. Асистенти оператора – Люк СкайуокерКирило Шибут. Монтаж – Артем Григорян. Аранжування та саунд-продюсування – Роман Сорока.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер