<

Гунчик серед аутсайдерів рейтингу діяльності голів ОДА в Україні, – експерти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 7.02.2017 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Експерти негативно оцінили кадрову політику голови Волинської ОДА. У рейтингу діяльності губернаторів 24-х областей України Володимир Гунчик посів 19-те місце.

Комітет виборців України склав «Рейтинг діяльності голів ОДА за 2016 рік». Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.

Опитування проводилося через анкетування. Всього було виділено 16 напрямків. Серед іншого ставилися питання щодо реалізації реформ на місцях (децентралізація, спрощення надання адмінпослуг, державні закупівлі, боротьба з корупцією), кадрової політики голови ОДА та співпраці із обласною радою, прозорості роботи тощо.

Експерти негативно оцінили кадрову політику голови Волинської ОДА, в результаті чого, отримавши низькі результати як за опитуванням, так і за соціально-економічним розвитком регіону, він посів 19-те місце у рейтингу.

З антилідерів голів ОДА “обігнали” Гунчика лише Олег Гончарук (Івано-Франківська область), Олексій Муляренко (Рівненська область), Олександр Фещук (Чернівецька область), Валерій Головко (Полтавщина) та Андрій Гордєєв (Херсонщина).

Всього в експертному опитуванні взяли участь 245 осіб. Переважно це були лідери громадської думки, політичні експерти та представники ЗМІ.

Нагадаємо, що 2-го лютого під час сесії Волинської облради голова ОДА Володимир Гунчик прозвітував про роботу адміністрації. З 58-ми присутніх за провальний звіт губернатора проголосували 23 депутати, проти – 1, не голосували 33, утримався 1.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок