<

Гунчик не хоче звільняти третину голів Волинської РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 22.09.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
top-photo (1)

Губернатор Волині Володимир Гунчик вирішив залишити деяких голів РДА.

Про це він заявив у понеділок, 22 вересня під час прес-конференції, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Високопосадовець під час спілкування із журналістами прокоментував те, що Президент України Петро Порошенко звільнив голову Маневицької РДА Людмилу Кирду та Луцької РДА Юрія Цейка.

Він вважає, що це ненормально, коли очільник району в такий час бере відпустку на 45 днів за власний рахунок, щоб присвятти свій час передвиборчій кампанії. Тобто потрібно робити вибір.

«Так само мені би сказали: або вибирайся, або працюй… Бо на носі підготовка до зими, бюджети, ще не всі питання завершені по сільськогосподарських роботах. А голова РДА йде у відпустку», – зазначив Володимир Гунчик.

Також він розповів, що ці люди з ним навіть не переговорили. А взагалі вони мали би написати заяви на звільнення. «Це було би чемно і чесно», – вважає голова ОДА.

«Це стосується решти голів РДА: якщо надумаєте, то зайдіть і скажіть. А то я вирішив деяких лишити», – зауважив Володимир Гунчик. Він сказав, що принаймні щодо третини передумав, оскільки побачив, що люди працюють. Зокрема, це стосується голови Володимир-Волинської РДА Володимира Савчука. «Решту озвучуватиму поступово», – заінтригував Володимир Гунчик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок