<

Художниця, яка навчалась у Володимирі, подарувала портрет Арестовичу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 4.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
4969
/ Коментарі відсутні

Старовижівська художниця Анна Волошин написала портрет Олексія Арестовича, і відправила його раднику голови ОП. 

Роботу волинянки Олексій Арестович отримав і встиг оцінити ще наприкінці квітня. Каже, картина йому сподобалася, пише Конкурент.

«Якось спонтанно вирішила написати, а потім подарувати портрет, бо він має бути у своїй домівці. Написала Олексію, і забула, бо якщо чесно, не сподівалась на відповідь. Через кілька днів я неочікувано відповідь отримала, ще й мала честь поспілкуватись трішки. 

Зв’язалась з помічником, та відправила портрет його власнику. Приємним шоком було фото надіслане мені в телеграм та слова подяки», – розповідає дівчина. 

Анні 29, вона мама двох синів і професійна художниця. Навчалася у Володимирі у ВВПК на вчителя образотворчого мистецтва та у Києві в КНУКіМ на дизайнера інтер’єрів. 

«Я обожнюю писати портрети. З-поміж замовлень картин олійними фарбами, останнім часом з українською тематикою вирішила написати портрет пастеллю Олексія Миколайовича, чисто для себе.

До війни портрети пастеллю часто малювала в Америку, та зараз це стало складно, особливо з відправкою. Фірма, з якою я співпрацювала, призупинила роботу. В період війни ще писала портрет президента Володимира Зеленського», – ділиться вона. 

Шостого Президента України Володимира Зеленського (тоді ще актора «95 кварталу») Анна малювала ще 12 років тому. І нещодавно вирішила написати його портрет знову, аби порівняти, чи зросла її майстерність. 

Зараз майстриня працює над розписом футболок для благодійного ярмарку, який відбудеться за кордоном на допомогу Україні. Крім того, дівчина вже має багато нових замовлень, тому який портрет буде наступним, важко сказати. Але надихають художницю прості і щирі українці. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер