<

Губернатор Савченко оголосив війну «УКРОПу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:59 | 30.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко бере на особистий контроль напади на активістів та політиків, які були на Волині з 2014 року. Багато із них він асоціює з партією «УКРОП» та пов’язаною із нею «Вартою порядку».

Про це Савченко розповів на брифінгу у середу, 30 січня, передає Перший.

Він нагадав, що з 2014 року на Волині було не менше 69 підпалів автомобілів та нападів на громадських активістів. Зокрема, підпалили авто нардепа Ігоря Лапіна. За словами губернатора, такі напади розслідували вкрай неефективно, тому винні не притягнуті до відповідальності.

Ще одним із таких зухвалих нападів за політичною ознакою Савченко назвав підпали техніки, яка належить дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка, який стався сьогодні, 30 січня.

Крім того Савченко нагадав про «Варту порядку», яка, за його словами, «засвітилася» у нападах на активістів та створена з ініціативи Ігоря Палиці. Савченко вважає, що у «Варти порядку» варто забрати ліцензію громадського формування та ліцензію на охоронну діяльність.

Вранці 30 січня Савченко провів нараду із очільниками правоохоронних структур та рекомендував їм активізувати розслідування. Якщо ж волинські правоохоронці працюватимуть неефективно, він обіцяє запросити силовиків із Києва.

В свою чергу, депутат Луцької міської ради, член «Укропу» Ігор Поліщук прокоментував заяву голови ОДА Олександра Савченка.

«Такі заяви – не рівень голови Волинської ОДА. Вони дискредитують саму посаду, не лише Савченка, зменшують його і без того невисокий авторитет. Думаю, це пов’язно з тим, що найближчим часом – президентські вибори», – зазначив депутат.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа