<

Хто зайняв головні посади в Нацполіції на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 3.01.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Реформа Міністерства внутрішніх справ стартувала.

На управліннях і відділках з’явились нові вивіски зі словом «поліція». У великих містах склали присягу патрульні. Відкритий конкурс дав можливість потрапити до правоохоронної структури «позасистемним» людям. Україна покладає на нову поліцію великі сподівання. Але чи не звелася вся реформа МВС до створення патрульної служби Національної поліції? Такі підозри виникають не безпідставно, – пише у своєму блозі Оксана Петрук на сайті Громадське.Волинь.

Якщо кількісний склад колишніх рай- і міськвідділів трохи змінився, то якісний поки ні. Колишні міліціонери проходять переатестацію і, за словами одного з керівників, впевнені, що пройдуть її успішно.

На разі, 7 листопада 2015-го року на посади керівників районних відділів Національної поліції на Волині призначені «нові» люди, або як йдеться у відповіді на інформаційний запит до Головного управління Національної поліції у Волинській області, «прибулі з Міністерства внутрішніх справ».

Хоча із самої відповіді випливає, що «прибулі» успішно працювали на аналогічних посадах в інших рай- і міськвідділах області. Тобто, як пише журналіст, відбулася всього лише рокіровка.

colwidth-24d8f898f87ab0d113bc056b4bc3746f
colwidth-0e0e7bd8bd88804187e9032ec607ff3b




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок