<

Хто був біля Єлизавети II в останні секунди її життя: ЗМІ оприлюднили цікаві подробиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 9.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
632
/ коментарі 2

Королева Єлизавета II померла 8-го вересня у віці 96 років. В останні хвилини життя з нею були її діти – Чарльз і принцеса Анна. Решта членів королівської сім’ї втратили нагоду бути поруч в цей трагічний момент.

Єлизавета II померла в шотландському замку Балморал, пише УНІАН.

За інформацією інсайдера, принц Вільям, принц Гаррі, принц Ендрю і принц Едвард, а також його дружина Софі помчали в Балморал, коли дізналися, що Єлизавета знаходиться при смерті. Проте вони не встигли.

Коли фотографи упіймали принца Вільяма, то його обличчя було похмурим. Близько 17:00 8-го вересня він заїжав у ворота шотландської резиденції на своєму Range Rover.

96-річна Єлизавета до цього часу вже померла, незважаючи на те, що Букінгемський палац оголосив про її смерть через півтори години – о 18:30.

Гаррі також спробував востаннє побачити свою бабусю після того, як скасував благодійний захід з дружиною Меган Маркл в Лондоні.

Він приїхав в Балморал вже через дві години після того, як звістка про смерть її Величності стала відома всьому світу. Його батько Чарльз був уже в Шотландії, коли медики почали озвучувати тривожні попередження.

Біля ліжка Єлизавети в її останні хвилини перебували двоє її дітей – 73-річний Чарльз (старший син) і 72-річна принцеса Анна.

Занепокоєння з приводу здоров’я королеви виникло в жовтні, коли вона скасувала поїздку до Північної Ірландії і залишилася на ніч у лікарні. З того часу було кілька відвідувань лікарні, але вони були амбулаторними.

6-го вересня Єлизавета II зустрілася з Борисом Джонсоном і Ліз Трас, але вони приїхали в Балморал, порушивши традицію зустрічей прем’єр-міністрів, які залишають посаду і вступають на неї в Букінгемському палаці.

Королева також відмовилася від участі в онлайн-засіданні Таємної ради 7-го вересня після того, як лікарі порадили їй відпочити.

Нагадаємо:




коментарів: 2
  1. Я також хотів бути біля бабусі Єлизавети.
    Надіюсь цього факту достатньо, шоб вписати мене у заповіт?
    Буг, прознайте будь-ласка чи Дєд є у заповіті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер