<

З лютого військовослужбовці отримають підвищенні зарплати, щонайменше на 30 відсотків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:54 | 10.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Всім військовослужбовцям пообіцяли підвищення зарплати щонайменше на 30%. Найменша зарплата військового становитиме від 10-ти тисяч гривень.

101 млрд 700 млн на армію: стільки запланували витратити в Міністерстві оборони цього року. Обіцяють підвищення зарплат та виплат., повідомляє ТСН.

Всім військовослужбовцям пообіцяли підвищення зарплати щонайменше на 30%. Загалом на це витратять 49 мільярдів 600 мійльонів гривень. Якщо солдат-стрілець отримував 7634 гривні, то цьогоріч цьому платимуть 10 183 гривні. Зросли заробітні платні і військових лікарів.

Підвищення не торкнеться командування та підрозділів забезпечення, йдеться саме про бойові посади. 

У міністерстві оборони попереджають, що перші збільшені зарплати військовослужбовці отримають у лютому.

Виплати за перебування у зоні бойових дій не змінилися, знаходячись на передовій солдати отримують додатково 10 тисяч гривень, якщо солдат знаходиться на виконанні інших завдань, то це додатково – 4,5 тисячі гривень. 

Також заплановані додаткові гроші за збиту техніку та виплати бойової тисячі, минулого року йшлося про 4 мільярди гривень, з них зокрема 3 мільйони гривень – за збиті 86 одиниць ворожої техніки.

Тим часом, військовослужбовці про підвищення знають і чекали на збільшення зарплати. Переконують, що 10 тисяч гривень – це дуже мало, мовляв, водій маршрутки отримує набагато більше. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок