<

Громадянин Латвії намагався дати хабар волинським прикордонникам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:29 | 26.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках операції «Чисті руки» прикордонники задокументували спробу дати хабар.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України Північного регіонального управління Луцького прикордонного загону.

У Державній прикордонній службі України продовжуються заходи, спрямовані на протидію корупції.

Як уже повідомлялося, з цією метою у відомстві розроблено антикорупційну програму, сплановані і проводяться відомчі заходи і заходи, до яких залучаються міжнародні інституції та громадські організації.

Крім цього, з врахуванням нових загроз у відомстві розпочато операцію «Чисті руки», яка направлена на виявлення та остаточне викорінення корупційних схем та елементів у своїх лавах.

Варто наголосити, що посадові особи все частіше відмовляються від хабарів та оформляють правопорушників  за ст. 369 ККУ (давання хабара).

Так, минулої доби у міжнародному пункті пропуску «Ягодин», що на ділянці відповідальності Луцького прикордонного загону, було зафіксовано спробу втягнути прикордонників у протиправну діяльність.

30-річний громадянин Латвії, який ще з двома пасажирами слідував на в’їзд в Україну, запропонував хабар прикордонному наряду з перевірки документів у розмірі 50 євро за пропуск його автомобіля марки «BMV» без відповідного доручення на транспортний засіб.

Про виявлене кримінальне правопорушення направлено повідомлення співробітникам поліції для прийняття подальшого правового рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа