<

Громадяни обурені подачею необ’єктивної інформації про стан черги на офіційному ресурсі Держприкордонслужби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:54 | 20.08.2016 / Новини /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

Згідно з даними Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у черзі на «Ягодині» станом на 22 годину 19-го серпня стояло 30 автівок, – інформує «Район Любомль».

Проте Maksym Korbetskyy подає майже у п’ять разів більшу кількість авто:

«Ягодин»: на 23.30 було 145 машин (не полінувався – порахував особисто). За годину просунувся десь на 20 авто. Шикарно працюємо, хлопці! А головне інформація – ФЕЕЕст, яка правдива у вас… UPD. Поляки пускають по 15-20 авто/година. Навіть автобуси рейсові зависли. Що тут скажеш – велкам ту ЄС!»

Далі знову спостерігаємо невідповідність даних Держприкордонслужби і людей, які стоять у черзі. Так, 20 серпня на 6 ранку офіційно на «Ягодин авто» було 60 автівок.

А от Olka Korbetska-Chernigova наводить інші цифри:

«О да! «Ягодин» – уже 8 часов стоим! Поляки пускают по 45 машин в час! По состоянию на 2 часа ночи очередь перед первым постом была машин 150. А от паспортного контроля Украины до польского контроля – сплошняк машин – не втиснешься!»

Олег Мельнічук підсумовує:

«Сама митниця і цей ресурс вартий суттєвих вдосконалень!!! Закликаю НЕ користуватися цією сторінкою! Неможливо отримати достовірну інформацію. На ресурсі 0, насправді – +100 машин у черзі! І чому не пишуть про бардак з коридорами?»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця