<

“Громадянська позиція” та “Волинські Патріоти” будуть підтримувати кандидата в мери Нововолинська – Недищука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 6.09.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 23

4-го вересня у Луцьку відбулася Конференція Волинської обласної організації ПП “Громадянська позиція”. На ній було ухвалено рішення про висловлення підтримки кандидату в мери Нововолинська Євгенію Микитовичу Недищуку.

Євгеній Микитович -активний меценат, займається волонтерської діяльністю, воює у полку “Азов”. Ми підтримуємо людей із правильними цінностями та громадянської позицією! – повідомляє у фейсбуці Громадянська позиція.Волинь

Активісти від “Волинськіх Патріотів” приєдналися та разом пліч опліч йдуть з нами на вибори




коментарів: 23
  1. Команда може бути, та є один рокер-скакун Юра Лазаренко, цей чувак вас і похоронить.

    • Нормальний він чувак, Лазаренко. В ліцеї порядок навів, а вже що там робилось …

  2. І ще хтось скаже, що Сапожніков і Сторонський це погано? та подивіться на ці обличчя одні злодії. Скажіть, яке відношення має цей Красуля до Нововолинська?

    • Я скажу, що Сапожніков і Сторонський це погано! Це навіть не погано, а дуже погано!

      • вас засліпило? подивіться на наше місто – чистота, ремонти постійно проводять, зарплатню вчителям виплачують… а зараз прийдуть ці популісти і почнеться хаус!!!!

        • Зарплати вчителям платить держава аж ніяк Сапожніков, ремонти проводять підприємці за свої кровні аж ніяк не Сапожніков, а що стосується чистоти ну якщо побілка бардюр на свята це чистота і головна заслуга Сапожнікова тоді негайно на смітник історії! І головне пані, хаос це війна в державі та аж ніяк зміна влади.

        • Ага, хаус. Доктор Хаус.
          Як можна всерйоз сприймати коменти людей, які пишуть з помилками?!

          • Ой, птахо тобі видніше, ти у самій Москві, у МГЕМО філологію студіювала, але Сапожніков на виборах переможе-за нього більшість. Такі справи, Натахо!

        • Іна ти напевно на зарплаті в міській раді.Зарплату підвищили-надбавки забрали.Виходить на те саме. Ремонти тільки зараз останні пару місяців роблять, бо вперше за декілька років, як мені сказали депутати,перевиконання бюджету на 10 міліонів, крім того вибори за місяць,а де він був чотири роки. Ви поїдтесь мікрорайонами, все запущено, не так , як біля ради.
          І перестаньте дивитись zombotti, мозги не розвиваються

  3. шкода. дуже шкода, що відмовився іти в мери Андрій Бадзюнь. За ним була перемога і зміни. А Недищук! Що може Недищук?! це так, щоб Сапожнікову було крмфортніше, бо ж це не конкурент. Цікаво, в що вірить сам Євген Микитович? у гроші? У безпечний бізнес? Для чого це все йому? То ж є золоте правило: завжди так не буде. співчуваю я вам, нововолинці. Вас залишили без права вибору.

  4. Кандидат – хороший, команда так собі. Але головне правильно побудувати виборчу компанію, зробити вірні акценти, бути толерантними та інтелігентними. Недищука підтримує саме інтелігенція, старші нововолинці підтримають старого кандидата, “вічного і непогрішимого” тата-мера. Те, що долучились Волинські патріоти також, на мій погляд, плюс, бо у Нововолинську цю організацію представляють достойні люди. А у братів Красуль та інших турійчан досить досвіду огранізації виборів. Успіхів Вам, Євгене Микитовичу!

    • Тільки от Женік тою Громадянською позицією підітреться і буде сидіти чекати наступних виборів. Коли йому дійде, що нововолинці не оберуть його мером, мо з 10-го разу?

  5. і з 10 не оберуть. Чого пертися? Чи за це йому заплатили? щоб бізнес свій продовжував.

  6. Змінити одного “хорошого хлопця ” на іншого “Хорошого хлопця” і що далі? Не бачу команди а головне чіткої програми яка б вивела місто в розряд промислових і головне екологічно чистих міст. Де пропозиції ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця