<

Гройсман – студентам: абсолютно чесно, ні вам, ні мені ваш диплом не потрібен

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:25 | 24.12.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Прем’єр додав, що коли студент прийде працевлаштовуватися з дипломом, який підтвердить якість його знання, то він досягне успіху.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив студентам, що їхній диплом нікому не потрібен. Про це він сказав на зустрічі з учнями НТУУ “Київський політехнічний інститут”, – пише Корреспондент.

“За великим рахунком, абсолютно чесно, ні вам, ні мені ваш диплом не потрібен. Вам, вашим батькам і мені потрібні ваші знання і ваш успіх. І коли ви прийдете на роботу після закінчення університету просто з дипломом, вас можуть не взяти”, – сказав прем’єр.

У той же час Гройсман додав, що коли студент прийде працевлаштовуватися з дипломом, який підтверджуватиме якість його знання, то він досягне успіху.

“У вас буде хороша робота, гарна заробітна плата. Ви будете конкурентними, ви зможете домогтися успіху. Це те, що мені потрібно. І я сподіваюся, що це потрібно кожному з вас. Я сподіваюся, що ви саме таку ідеологію сповідуєте. Тому що тільки освічені люди можуть забезпечити собі успіх”, – сказав Гройсман.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця