<

Гройсман розповів, де візьмуть гроші на підвищення зарплат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 31.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Прем’єр запевнив, що для підвищення “мінімалки” не задіюватиме друкарський верстат.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що за рахунок детінізації зарплат буде збільшена мінімальна зарплата. Про це він розповів в своєму традиційному відеозверненні. Пише сайт “Сегодня.ua”.

Він зазначив, що підвищення мінімальної зарплати не відбуватиметься за рахунок друку грошей.

“Я вважаю, що треба приймати різкі і принципові рішення і піднімати “мінімалку” вдвічі. За рахунок чого ми цього досягнемо? За рахунок детінізації заробітної плати. Підкреслюю, що жодних друкарських верстатів запущено не буде – ми збалансуємо бюджет і виведемо зарплату “з тіні”. Ми давно працювали над цим питанням. Це ненормально, коли підприємець-власник має прибуток і при цьому не доплачує податки, а люди, що працюють на нього, живуть взагалі за межею бідності. Так не повинно бути”, – сказав Гройсман.

Також прем’єр підкреслив, що важливо відв’язати мінімальну зарплату від всіх структур влади.

“Мінімальна зарплата має бути спрямована на те, щоб підтримати працюючу людину, а не створювати колосальне зростання заробітних плат чиновників”, – додав Гройсман.

Нагадаємо, як заявляв прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, мінімальна зарплата в Україні 2017 року зросте вдвічі – до 3200 грн. Прем’єр підкреслив, що така сума випливає з підрахунків за споживчим кошиком.




один коментар
  1. З ні…чого ні…чого і буде: на шахтах тарифна сітка розрахована з мінімалки 1378 грн., що дозволяє гірнику підземному ІІІ розряду одержати зарплату 3800 грн. І шо? А нічо! Заборгованість 2,5 місяця. Держава НЕ В ЗМОЗІ платити діючі зарплати – загальнодержавний борг вже понад 2 млрд. по зарплатах. Рятує тільки 55-денна картка “Привату”! “Золотого відтінку ракова пліснява” нищить все, до чого дотягується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер