<

Гройсман про блокаду Донбасу: за неї заплатить кожен українець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 8.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що блокада Донбасу негативно позначиться на економіці України і за неї заплатить кожен українець.

Про це він сказав на прес-конференції, новину передає «Преса України».

«Україна починає піднімати голову, вставати економічно з колін, хтось повинен дати зверху, щоб нам було дуже-дуже важко. Тому ця блокада значно вплине негативно на економіку», – сказав прем’єр.

Гройсман заявив, що те, що влада забирала з окупованих територій Донбасу українське вугілля і використовувала його для своїх цілей, а саме в металургії та енергетиці, було в інтересах України.

«Ми з цього отримували податки в український бюджет, з цього бюджету фінансували всі потреби, які були необхідні. Тому блокада, очевидно, що за неї заплатить кожен українець своїми відповідними втратами», – підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що один з лідерів блокади окупованого Донбасу та народний депутат Семен Семенченко повідомив, що канал Порошенка та інші підконтрольні ЗМІ почали використовувати пропаганду проти блокадників.

Нагадуємо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що блокада ОРДЛО є абсолютно невигідною для України, так як змушує підприємства купувати вугілля в країни-агресора замість використання власних запасів.




коментарів: 5
  1. Гройсман про блокаду Донбасу: за неї заплатить кожен українець!
    Гройсман сам запалитить за всих украинцив поблокади або пид-зад колином и на свалку истории!
    Рило свиняче видйв на вийну а тепер ща погрожуе!Мразь!

  2. ну не кожен.. Семенченко, Парасюк та iваничивськi депутати напевно одержать нагороду вiд путiна..

  3. ну конечно. життями наших хлопців значно дешевше розплатитись. вони для них нічого не варті…..іуди мля

  4. що влада забирала з окупованих територій Донбасу українське вугілля ???,- чи купувала у Ахметова???…негативно позначиться на ВАШІЙ економіці і за це заплатить кожен українець…..так ми УКРАЇНЦІ і так ВАМ за все платим….недоїмка ….треба подоїти народ…ЧЕКАЙТЕ …мабуть уже скоро терпець урветься…як би ВАМ не прийшлось платити кожному УКРАЇНЦЮ…..за все…за країну без ЕКОНОМІКИ….скільки збудували заводів,фабрик….за УКРАЇНЦІВ які в окопах….і на кладовищі…за безробіття та ріст комуналки…за дороги….за пенсії батьків….за безкоштовне лікування…навчання….за…за…за…не вистачить життя,щоб за усе вас спитати…Продайте свій годинник і ще дещо…забезпечте країну вугіллям…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа