<

Гройсман пообіцяв врегулювати розмитнення авто на “євробляхах”, якщо ВРУ дозволить

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 24.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв протягом місяця врегулювати питання розмитнення автомобілів на “єврономерах”, ввезених в країну без сплати мита, якщо Верховна Рада надасть уряду відповідні повноваження, пише УНІАН.

Про це голова уряду заявив у ході Години запитань до уряду у Верховній Раді, відповідаючи на питання голови підкомітету з митної справи Комітету податкової та митної політики Тетяни Острикової про перспективи врегулювання ввезення автомобілів без сплати мит, в результаті якого громадяни, які купують автомобілі на легальних підставах, платять за придбання автотранспорту значно більше.

“Я за те, щоб всі були в рівних умовах. Які ці умови – давайте разом вирішувати в парламенті… Якщо український парламент більшістю голосів дозволить уряду способом прийняття постанов Кабінету міністрів врегулювати це питання – я це зроблю протягом місяця, і ви побачите, що все буде абсолютно добре. Тому приймайте рішення на базі комітету, або делегуйте повноваження уряду, і ми це зробимо”, – сказав прем’єр.

Голова уряду зазначив, що уряд не відсторонюється від проблемного питання, проте його рішення потребує законодавчої роботи парламенту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця