<

Гройсман обіцяє в найкоротші терміни презентувати кроки зі зміни систем зарплат і пенсій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 8.08.2016 / Новини /
Перегляди
88
/ Коментарі відсутні

Робота і оплата праці українських громадян є недооціненою, вважає прем’єр.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє в найкоротші терміни презентувати кроки зі зміни систем зарплат і пенсій. Про це він заявив в ході засідання Кабміну, передає “112 Україна“.

“Я вважаю, що робота і оплата праці українських громадян є недооціненою. Тому наше завдання сьогодні реформувати систему оплати праці таким чином, щоб кожен український громадянин отримував гідну заробітну плату”, – заявив Гройсман.

За його словами, вона повинна бути “білою”. “Щоб людина, яка сьогодні працює, отримувала і нормальну заробітну плату з одного боку, а з іншого боку і на майбутній захист пенсійної системи”, – зазначив прем’єр.

Гройсман вважає, що пенсійна система потребує сьогодні зміни. “У нас є думки щодо цього, ми над цим питанням працюємо, ми зараз зважуємо всі можливості економіки, що ми можемо запропонувати українським громадянам, і обов’язково це запропонуємо. Це будуть не популістські, а дуже конкретні кроки, які в найближчі, найкоротші терміни, ми представимо для українських громадян”, – заявив прем’єр.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер