<

ГПУ розповіла про результати обшуків на Новій пошті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:06 | 18.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В результаті обшуків в офісах та приміщеннях Нової пошти в Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Харкові та Полтаві, які відбулися напередодні, повідомлення про підозру не складалися.

Але були виявлені і вилучені документи про фінансово-господарську діяльності та готівкові гроші, які були невраховані і неоприбутковані в касі та бухгалтерських документах.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook в суботу, 17 березня.

За її словами, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами зловживання службовим становищем посадовими особами Нової пошти та інших споріднених підприємств, які за участю чиновників Держфіскальной служби, з метою одержання неправомірної вигоди для Нової пошти, здійснили “прикриття незаконних фінансових послуг”.

За інформацією ГПУ, це призвело до ненадходження обов’язкових податкових коштів, умисного ухилення від сплати податків і зборів.

Досудове слідство проводиться за фактами кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів) Кримінального кодексу, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер