<

“Готовий очолити страйком нововолинських шахтарів і організувати їхній мирний похід до Києва”, – заявив Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 19.09.2017 / Новини / /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

19-го вересня на своїй сторінці у фейсбук Ігор Гузь прокоментував ситуацію щодо фінансування шахти №10 “Нововолинська”, яка вкотре повторюється за тим же сценарієм. На добудову шахти держава так і немає коштів.

“Цього року Уряд знову фактично пропонує закрити цю шахту, так як в проекті бюджету передбачено тільки 10 мільйонів гривень, а це означає скорочення штату та консервація, а реально закриття. І знову я повинен не злазити з трибуни, шантажувати, що вийду з коаліції і вдаватися до інших політичних маневрів для того, щоб цю суму збільшили як мінімум до 100 мільйонів. Якщо мене не почують, хочу офіційно заявити, що готовий очолити страйком нововолинських шахтарів і організувати їхній мирний похід до Києва”, – написав Ігор Гузь.

https://www.facebook.com/igor.guz/posts/2093337197358701

Нагадуємо, що 30-го березня народний депутат побував із робочою поїздкою у Нововолинську, під час якої зустрівся з гірниками. Вони записали та передали послання Порошенку, Гройсману та Насалику, у якому йшлося і про енергетичну незалежність держави, і про обіцянки влади, які за останні 25 років так і лишилися обіцянками, і про відчай та смуток, що панує в серцях цих простих хлопців.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/1816752111683879/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер